Najava online informativne radionice u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Energetska obnova zgrada sa statusom kulturnog dobra“ (referentni broj: NPOO.C6.1.R1-I3.01)

Ministarstvo kulture i medija organizirat će online informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje (ustanove u kulturi) putem aplikacije Microsoft Teams. Online informativna radionica održat će se u četvrtak, 23. ožujka 2023., a predviđeno je trajanje od 10 do 12 sati.

Svrha je online informativne radionice detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i kriterijima Poziva te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata. Sudjelovanje na online informativnoj radionici je besplatno.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti prijavni obrazac (.doc) i poslati ga na adresu elektroničke pošte: npoo.pozivi@min-kulture.hr. U obzir će se uzimati prijave pristigle do 21. ožujka 2023., odnosno do popunjenosti kapaciteta i to prema redoslijedu zaprimanja.

Prihvatljivi sudionici će putem elektroničke pošte zaprimiti potvrdu o prihvaćanju prijave te uputu o načinu prisustvovanja i sudjelovanja na online informativnoj radionici.>>> Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava „Energetska obnova zgrada sa statusom kulturnog dobra”


Pisane vijesti