Objava prve izmjene i dopune natječajne dokumentacije Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija“ i novi rok za podnošenje projektnog prijedloga

Slika /slike/fotogalerija/2024 godina/trans.jpg

27. ožujka 2024. - Ministarstvo kulture i medija objavljuje 1. izmjenu natječajne dokumentacije Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija“ (referentni broj: NPOO.C1.1.1.R6-I1.04). Dokument s popisom izmjena, kao i aktualne verzije natječajne dokumentacije, dostupni su za preuzimanje na mrežnoj stranici sustava eNPOO: GRUPA A i GRUPA B. Kao novi dokument u obje grupe Poziva (A i B) uvodi se Dodatak 1.1. Prijavnog obrasca,  koji obvezno moraju ispuniti i podnijeti prijavitelji koji su obrtnici i fizičke osobe izvan radnog odnosa koje obavljaju djelatnosti slobodnih zanimanja i članovi su jedne od umjetničkih strukovnih udruga na temelju čijih se potvrda ostvaruju porezne olakšice.

Kako bi prijavitelji imali dovoljno vremena za prilagodbu svojih projektnih prijedloga, početak zaprimanja projektnih prijava pomaknut je na dan 30. travnja 2024. (od 8:00h), a prijave će se moći podnositi do dana 1. srpnja 2024. godine (do 16:00h).


 

Najave