Ponovno otvorene prijave na Poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu mjera zaštite kulturne baštine oštećene u nizu potresa s epicentrom na području Sisačko-moslavačke županije počevši od 28. prosinca 2020. godine

Slika /dokumenti/Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - potresi/Poziv - obnova SMŽ .png
15. veljače 2022. - Prijave na Poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Provedba mjera zaštite kulturne baštine oštećene u seriji potresa s epicentrom na području Sisačko-moslavačke županije počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije, ponovno su otvorene nakon zaključenja privremene obustave.
 
Poziv je ponovno otvoren uz određene izmjene, stoga pozivamo prijavitelje da se putem novih Uputa upoznaju s pravilima o načinu podnošenja projektnih prijedloga, kriterijima prihvatljivosti projektnih prijedloga, prijavitelja, operacija, troškova i aktivnosti te s pravilima provedbe postupka dodjele bespovratnih financijskih sredstava u okviru ovog Poziva.
 
Ukupna financijska alokacija u okviru ovog Poziva na dostavu projektnih prijedloga iznosi 369.800.000,00 kuna. Poziv se provodi kao otvoreni postupak, a krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga je do isteka osiguranih sredstava.
 
Poziv: https://min-kulture.gov.hr/?id=21729

Pisane vijesti