10. lipnja 2020. - Ministrica kulture sudjelovat će na edukaciji za prijavitelje na Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama

Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek sudjelovat će na edukaciju za prijavitelje na Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama za 2020. godinu, koja će se održati u srijedu, 10. lipnja 2020. godine, u 10 sati u Vijećnici HGK, Rooseveltov trg 2, u Zagrebu.
    
Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek predstavit će Javni poziv i najaviti novu mjeru potpore u obliku linije kredita za kulturne i kreativne industrije. Prisutnima će se uvodno obratiti i predsjednik HGK Luka Burilović, a predstavnici Ministarstva kulture odgovarat će na pitanja potencijalnih prijavitelja i prikazati primjere dobre prakse s prošlogodišnjega Javnog poziva.
   
Javni poziv objavljen je 28. svibnja, a cilj je potaknuti aktivnosti usmjerene na prilagodbu poslovnih modela proizvodnje i distribucije kulturno umjetničkih sadržaja kako bi se u novonastalim okolnostima COVID-19 olakšala dostupnost i omogućio pristup širem krugu korisnika i publike.
 
>>>  Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama za 2020. godinu (Rok: 28. lipnja 2020.)
 

Najave