14. rujna 2012. – seminar programa EU Kultura 2007. – 2013. – Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku

14. rujna 2012. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku će se održati seminar na temu programa EU Kultura 2007. – 2013. Seminar organizira Služba za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture u suradnji s HNK u Šibeniku te Kancelarijom Tačka kulturnog kontakta Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.
 
Uz osnovne podatke o programu i načinu sudjelovanja koje će iznijeti Martina Borovac Pečarević, više detalja o ispunjavanju prijavnice, uvjetima sudjelovanja i partnerstvima će reći Lola Joksimović iz Kancelarije Tačke kulturnog kontakta Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Mladen Špehar iz Službe za KKT Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Sudionici će također imati prilike čuti više informacija o dosadašnjem sudjelovanju kako hrvatskih tako i srpskih institucija iz područja kulture u programu Kultura kao i tijek pripreme europskog projekta koji na ovogodišnji, ujedno i posljednji rok, planira prijaviti Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku, a o čemu će govoriti Jasenka Ramljak i Krešimir Kovač iz HNK u Šibeniku.
 
Svi zainteresirani mogu se javiti i besplatno sudjelovati uz obaveznu prijavu na ccp@min-kulture.hr u kojoj je potrebno navesti ime i prezime, instituciju kao i seminar na koji se prijavljujete.
 
Program