Mašta i ples stvaraju novi svijet u Hrvatskoj Kostajnici (Sisačko-moslavačka županija) 9. travnja 2019. godine

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
U sklopu programa Ruksak (pun) kulture predstava i radionica Ritam Tam – Bajka o ritmu  u izvedbi Studija za suvremeni ples gostovala je u Dječjem vrtiću Krijesnica u Hrvatskoj Kostajnici 9. travnja 2019. godine. Predstavu je gledalo 34 djece  i 4 odgojno-obrazovnih djelatnika Irena Bužimkić, Ivana Crnković, Nives Pavišić i Maja Ljubobratović.

Izvođači su djeci ponudili kvalitetnu i lijepu predstavu u kojoj su djeca uživala što se potvrdilo odličnim reakcijama s obzirom na interaktivnost predstave. Po završetku predstave snažnim aplauzom nagradili su izvođače. Na kraju predstave izvođači su  razgovarali s djecom i opet se potvrdila njihova znatiželja, iskrenost i otvorenost, kao i velika zainteresiranost za pokret i ples, ali i glumu i glazbu. Nastavnici su također bili jako zadovoljni i izrazili su želju da im opet dođe umjetničko-edukativni program.

Na radionici, koja se održala nakon predstave, sudjelovalo je 20 djece. Radionica je tekla vrlo opušteno, i djeca su izvrsno tjelesno reagirala na zadane zadatke. Zajedno s izvođačima djeca su gradila svjetove i krajolike kroz koje glavni junak putuje, pa su tako i njihove psiho-fizičke reakcije bile slobodnije, opuštenije i kreativnije.