Jesu li baloni u predstavi ili je predstava o balonima saznali smo u Čemincu (Osječko-baranjska županija) 6. lipnja 2022. godine

Kazališna predstava Umjetničke organizacije Punctum „Baloni“ i radionica naziva „Proživi ponovno“  održane su 6. lipnja 2022. godine u Dječjem vrtiću Ivančica u Čemincu. Na predstavi i radionici sudjelovalo je petnaestak djece i dvoje odgojno-obrazovnih djelatnika.

Prije predstave glumci su predstavili svoje zanimanje te izveli predstavu koja je izazvala veliku zainteresiranost djece. Nakon predstave dramaturginja Kristina Kegljen održala je radionicu „Proživi ponovno“. U prvom dijelu radionice voditeljica je razgovarala s djecom o predstavi, a zatim su svi zajedno odglumili likove iz predstave.

Radionicom, kao nastavkom predstave, želi se potaknuti djecu na kreativnost i suosjećanje. Predstava i radionica naišle su na pozitivne reakcije djece koja su aktivno sudjelovala i na radionici i za vrijeme predstave. Bila su izuzetno zainteresirana, a po reakcijama tijekom radionice vidljivo je kako su pažljivo pratila predstavu.