​Sve dimenzije zvučnih uređaja proučene su u Karlovcu (Karlovačka županija) 28. listopada 2021. godine

Radionica Theremin Postcard održana je 28. listopada 2021. godine u Šumarskoj i drvodjelskoj školi Karlovac u Karlovcu. Na radionici je sudjelovalo 24 učenika od 1. do 2. razreda srednje škole i tri odgojno-obrazovne djelatnice. Radionicu je vodila Deborah Hustić.

Radionica se sastojala od uvodnog dijela upoznavanja s „uradi-sam“ kulturom u kontekstu hibridnih umjetnosti i glazbe te osnove sinteze zvuka. Nakon uvodnog dijela krenulo se s izradom zvučnog objekta.
Svima su podijeljeni paketi s elementima za izradu vlastitog zvučnog uređaja. Učenici su savladavali osnove strujnog kruga, saznali su kako raditi jednostavno električno sklopovlje, savladavali su proces lemljenja, čemu služe elektroničke komponente.
Nakon što su napravili svoj instrument u formatu razglednice i završetka tehničkog dijela ukrašavali su  razglednice naljepnicama i pjenastom gumom kako bi učvrstili bateriju, napravili modulator zvuka i dodatno se pozabavili dizajnom svojeg zvučnog uređaj.

Učenicima su izrađene razglednice ostale kao uspomena na zanimljivu radionicu u kojoj su se susreli s konceptom spajanja umjetnosti i znanosti.