Mi plešemo, sadimo i gradimo u Ozlju (Karlovačka županija) 6. svibnja 2021. godine

Program Umjetničke organizacije Multimedijalna koliba Sadi gradi, 2. epizoda Ja pa ti pa mi koji uključuje izvedbu predstave Sadi gradi te popratnu interdisciplinarnu radionicu, održan je 6. svibnja 2021. godine u Dječjem vrtiću Zvončić u Ozlju.

a izvedbi je bilo prisutno i u radionici sudjelovalo 26 djece predškolskog uzrasta te ravnateljica Vesna Novosel, pedagoginja Maja Jakić, odgajateljice Valentina Težak, Ana Golik te Daniela Šarić.

Radionicu su vodile izvođačice u predstavi, glazbenica Davorka Horvat i plesačica Ivana Pavlović te autorica predstave i koreografkinja Zrinka Šimičić Mihanović.

Djeca su aktivno i s pažnjom pratila predstavu te su veselo sudjelovala u radionici koja je održana nakon izvedbe. Cilj radionice bio je proširiti mogućnosti izražavanja tijelom, pokretom i glasom, te povezati izraz pokretom i glasom, ples i glazbu,  kroz niz jednostavnih i zaigranih prijedloga. Djeca su se smijala i s veseljem sudjelovala u predloženim radioničkim aktivnostima.

Na veliko veselje izvoditeljica, radionici su se pridružile i odgajateljice, pedagoginja kao i ravnateljica vrtića. Prema njihovim riječima radionica je bila inspirativna i neke od aktivnosti primijeniti će u daljnjem radu s djecom.