Coco Chanel u Grubišnom polju (Bjelovarsko-bilogorska županija) 11. travnja 2019. godine

  • Slika
Na radionici Kazališta hotel Bulić, 11. travnja 2019. godine, pod vodstvom Senka Bulić sudjelovao je 21 učenik Srednje škole Bartola Kašića u Grubišnom polju, od čega četvero učenika gimnazijskog programa  i sedamnaest učenika smjera tehničar za računarstvo. Od navedenog broja polaznika dvije učenice su članice dramske skupine. Na radionici je sudjelovala knjižničarka Franka Frančešević.

Na početku radionice voditeljica Senka Bulić učenike je upoznala s vlastitim kazališnim radom i kroz prezentaciju opusa Bernard Marie Koltesa objasnila načine na koji će se radionica odvijati. Nizom vježbi čitanja teksta Senka Bulić postigla je suradnju koja je nakon početne suzdržanosti polaznika prerasla u vrlo intenzivan i kvalitetan rad kojim su polaznici usvojili  različite glumačke tehnike kojima su  osvijestili  tijelo, glas, osjećaj za tekst, vlastitu poziciju u prostoru.

Korištenjem artaudovskih tehnika imaginacije postigli su izražajnu slobodu u govornom i fizičkom smislu.  Vrlo su pozitivno reagirali na individualne i grupne scene i pokazali su spremnost na usvajanje novih načina odnosa prema kazališnom stvaralaštvu u vrlo kratkom periodu.