Trnoružica u Pitomači (Vitovitičko-podravska županija) 4. lipnja 2019. godine

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Gostovanje Teatra Poco Loco u Pitomači, u Dječjem vrtiću Potočnica održano je u utorak 4. lipnja 2019. godine s programom Priča mi se priča: Trnoružica. Na programu koji se sastoji od kazališne predstave – koncertnog čitanja bajki i dramske radionice nakon predstave, sudjelovalo je 120 djece iz Dječjeg vrtića Potočnica, a na dramskoj radionici nakon predstave sudjelovalo je 25 djece i 7 odgajatelja.

 „Priča mi se priča“ jedinstven je kazališni program za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja. U stalnom kontaktu s djecom, roditeljima, odgajateljima i učiteljima - iz priče u priču istražujemo proces pripovijedanja te uvodimo djecu u iskustvo sudjelovanja u kazališnoj predstavi. Program su izveli glumice i dramske pedagoginje Zrinka Kušević, Maja Kovač, Zrinka Antičević i Petra Bokić.

Program gostovanja je u ime Dječjeg vrtića Potočnica organizirala ravnateljica Marija Jakelić, a na dramskoj radionici sudjelovali su odgajatelji Kristina Bijuk, Božica Lovreković, Tena Sučić, Kristina Saić, Ana Šantić, Ivana Begović i Kristina Golić.