Objavljen poziv za predlaganje članova Vijeća za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost i Vijeća za međunarodnu kulturnu suradnju

21. travnja 2022. – Ministarstvo kulture i medija objavilo je Javni poziv za predlaganje jednog člana Vijeća za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost i jednog člana Vijeća za međunarodnu kulturnu suradnju na temelju članka 4. stavka 1. Zakona o kulturnim vijećima (Narodne novine, broj 48/04, 44/09 i 68/13).

Pozivaju se ustanove i udruge iz područja kulture i umjetnosti da podnesu pisane i obrazložene prijedloge osoba za izbor jednog člana Vijeća za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost i jednog člana Vijeća za međunarodnu kulturnu suradnju pri Ministarstvu kulture i medija.
 
Za članove Vijeća imenuju se kulturni djelatnici i umjetnici te drugi stručnjaci koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema vezanih uz utvrđivanje i provedbu kulturne politike mogu pridonijeti ostvarenju ciljeva radi kojih je Vijeće osnovano.
 
>>> Javni poziv za predlaganje jednog člana Vijeća za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost i jednog člana Vijeća za međunarodnu kulturnu suradnju
 

Pisane vijesti