17. rujna 2012. – seminar programa EU Kultura 2007. – 2013. – Europski centar za međusektorsku suradnju (IMPACT), Zadar

17. rujna 2012. godine s početkom u 10:00 sati  u prostorijama Europskog centra za međusektorsku suradnju (IMPACT) u Zadru će biti održan seminar programa Europske unije Kultura 2007. – 2013. Seminar organizira Služba za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture.
 
Program Kultura namijenjen je svim javnim i privatnim institucijama iz područja kulture te im pruža mogućnost sufinanciranja projekata u kojima do sada s europskim kolegama sudjeluju već brojni hrvatski projektni partneri odnosno hrvatske institucije iz područja kulture. Program pruža širok spektar suradnje i aktivnosti na europskoj razini te će na seminaru biti dane informacije o vrstama projekata, načinu prijave, partnerstvima u projektima kao i načinu ispunjavanja prijavnice.
 
Na početku seminara sudionike će pozdraviti  pročelnik Upravnog odjela za kulturu I sport Grada Zadra, profesor  Radovan Dunatov,  nakon čega će Martina Borovac Pečarević, voditeljica Službe za kulturnu kontaktnu točku predstaviti opće propozicije programa Kultura 2007.-2013. dok će Mladen Špehar, također iz Službe za kulturnu kontaktnu točku detaljnije predstaviti propozicije sudjelovanja u programu, odnosno objasniti tehničke aspekte projektnog rada - od načina ispunjavanja prijavnica za sudjelovanje u projektima, pisanja projekata zajedno s partnerima do slaganja troškovnika.
 
Na kraju seminara će Martina Borovac Pečarević najaviti novi program EU za kulturu 2014.-2020. pod nazivom Kreativna Europa.



Program seminara

 
Sudjelovanje je besplatno, obavezne prijave na: ccp@min-kulture.hr