16. siječnja 2017. - Informativna radionica vezana uz Poziv na dostavu projektnih prijedloga programa „Umjetnost i kultura za mlade“

Slika T H U M BO V I/logo ucin.ljud.pote. mala.jpg

Kako bi potencijalne prijavitelje informiralo o ciljevima i kriterijima Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Umjetnost i kultura za mlade“, Ministarstvo kulture organiziralo je informativnu radionicu koja će se održati u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine, u 10:00 sati u 

 Kongresnoj dvorani „Forum“, Radnička cesta 50.
 
     Radionici će prisustvovati i državni tajnik u Ministarstvu kulture Krešimir Partl te državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava Katarina Ivanković Knežević.
 
     Poziv je usmjeren na prevladavanje ograničenja pristupa mladih osoba kulturnim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima te poticanje mladih da aktivno sudjeluju u kulturnome životu zajednice.

     Poziv „Umjetnost i kultura za mlade“ se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. Bespovratna sredstva koja su predviđena za provedbu Poziva iznose 18 milijuna kuna, od čega će 85 % biti sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % iz državnog proračuna RH.