23. siječnja 2015. - Četvrti okrugli stol u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba

Četvrti u nizu okruglih stolova u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba koji je započeo u listopadu 2014., a održavat će se do ožujka 2015. u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu kao najava hrvatskog nastupa na Sajmu dječje knjige u Bologni 2015.   

 
     Okrugli stol na temu Djeca „na aparatima“ ili koja je razlika između dubinskog čitanja i prelijetanja slike na ekranu održat će se u petak, 23.01.2015. godine 18:00 sati.
     Sudjeluju: Jelena Bračun Filipović (suosnivačica udruge OPA, urednica za likovnu kulturu), Helena Bulaja Madunić (multimedijalna umjetnica), Željka Mazzi (koordinatorica programa udruge Iskra CES), Karmela Prpić (urednica audio knjige "Lutka od soli").
     Voditeljica okruglog stola je dr. sc. Nataša Govedić.

     Kao svojevrsni uvod u raspravu u petak, 16.01.2015. godine u 9.45 sati održava se i dječja radionica pod nazivom Digitalna bajkovnica/ Knjiga - predložak za lutkarsku igru na kojoj je gošća multimedijalna umjetnica Helena Bulaja Madunić. Na radionici sudjeluju učenici Osnovne škole Miroslava Krleže iz Zagreba. Voditeljica dječje radionice je Hana Lukas Midžić.
 
     Kratki video izvještaj s posljednjeg okruglog stola posvećenog kampanjama poticanja čitanja možete vidjeti na http://vimeo.com/115049041.
     Sve novosti o projektu možete pratiti na facebook stranici: https://www.facebook.com/zivavodapripovijeda

 Više podataka o samom programu: Živa voda pripovijeda .pdf