Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONSTRUKCIJSKA OBNOVA

Sveta Nedelja dobila 4 milijuna eura za obnovu dvorca Erdödy u Kerestincu

Reportaža iz Kerestinca povodom izgradnje Rimac Kampusa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
20.01.2023.
u 18:55

Odmah se bacamo na posao kako bi dvorac do ljeta bio konstrukcijski obnovljen, kaže Dario Zurovec

Gradonačelnik Svete Nedjelje Dario Zurovec objavio je da je grad dobio skoro 30 milijuna kuna, odnosno gotovo 4 milijuna eura za obnovu dvorca Erdödy u Kerestincu. 

- Predivna vijest za kraj tjedna - dobili smo skoro 30 milijuna kuna za obnovu dvorca Erdödy u Kerestincu! Zahvaljujem se gradskim službama na agilnosti te ministarstvu kulture i medija na susretljivosti na najvećem dodijeljenom iznosu koji smo do sada dobili u našem gradu za jednu investiciju, u ovom slučaju za konstrukcijsku obnovu - objavio je Zurovec na Facebooku. 

 

- Odmah se bacamo na posao kako bi dvorac do ljeta bio konstrukcijski obnovljen - dodao je gradonačelnik Svete Nedelje. 

Komentara 2

DJ
Dodaj Juri
19:23 20.01.2023.

Za dvorce ima novaca, a narod zivi i umire u kontejnerima! Mater i drzavi!

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
22:53 20.01.2023.

Nakon što se konstrukcijski obnovi, hoće li se dvorac otvoriti i početi zarađivati neke novce ili će i dalje ostati zatvoren? Ako će ostati zatvoren, bolje da odmah podijele novac među sobom umjesto da uzalud troše vrijeme i materijal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije