Imagined.Created.Shared. - završno događanje DKE - Ureda Kultura

Desk Kreativne Europe - ured Kultura je u povodu obilježavanja kraja Programa Kreativna Europa (2014-2020), proteklih mjeseci provodio kampanju pod nazivom Zamišljeno.Stvoreno.Podijeljeno. / Imagined.Created.Shared. Posljednje događanje u nizu u okviru kampanje, održat će u srijedu 28. travnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati. U okviru završne kampanje Desk Kreativne Europe - ured Kultura organizirao je tri online događanja na kojima su sudjelovali zanimljivi gosti i profesionalci u kulturi koji su dijelili svoja znanja i razmišljanja o trenutnim aktualnim pitanjima u području kulture na razini čitave Europe te je bilo riječi o projektima koji su podržani kroz Program Kreativna Europa.

Online događanja tematski su obradila tri prioriteta: mobilnost u kulturi, razvoj publike u kulturi i digitalizaciju u kulturi, a okupila su više od 250 sudionika. Na društvenim mrežama Desk Kreativne Europe - ured Kultura, u periodu od rujna do prosinca svaki tjedan predstavljani su uspješni projekti koji su sufinancirani u ovom programskom razdoblju, a u kojima sudjeluju partneri iz Hrvatske. Također izdvojene su posebne zanimljivosti iz Programa kroz rubriku „Jeste li znali..?“. Tijekom trajanja kampanje, nastala je i publikacija pod nazivom KREATIVNA EUROPA (2014. – 2020.): HRVATSKA ISKUSTVA u kojoj su predstavljene aktivnosti, projekti i inicijative koje su kroz program Kreativna Europa ostvarili hrvatski korisnici.
 
Na svečanom završnom događanju koje će se održati u srijedu 28. travnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati, bit će predstavljena publikacija, a događanje će uveličati zanimljivi gosti, gitaristički koncert i interaktivno iskustvo.
 
Desk Kreativne Europe - Kultura poziva sve zainteresirane da se pridruže i uveličaju uspješnu završnicu Programa Kreativna Europa (2014. – 2020.)! 

Susret je organiziran u digitalnom prostoru, na kojem je broj aktivnih sudionika ograničen te je potrebna prijava, dok će ostali zainteresirani događanje će moći pratiti uživo putem YouTube kanala.

Prijave su otvorene do nedjelje, 25. travnja 2021., a potvrda o sudjelovanju i poveznica za događanje Zamišljeno.Stvoreno.Podijeljeno. stići će na prijavljenu mail adresu nekoliko dana prije samog događanja.

Program preuzmite na poveznici.
 


   

     Prijaviti se možete ispunjavanjem
     obrasca na sljedećoj poveznici.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica