Javni poziv za prikupljanje ponuda za dodjelu bespovratnih sredstava pružateljima medijskih usluga s područja gradova Petrinje, Gline i Siska s ciljem proizvodnje i objavljivanja programa/sadržaja informativnog programa

Vijeće za elektroničke medije u srijedu, 20. siječnja 2021. godine donijelo je odluku o raspisivanju Javnog poziva za prikupljanje ponuda za dodjelu bespovratnih sredstava pružateljima medijskih usluga s područja gradova Petrinje, Gline i Siska s ciljem proizvodnje i objavljivanja programa/sadržaja informativnog programa.

Bespovratna sredstva u iznosu od 1.000.000,00 kuna dodijelit će se pružateljima medijskih usluga radi produkcije tema s područja javnog informiranja i lokalnih tema sa sjedištem u gradovima Petrinja, Glina i Sisak kao gradovima koji su najteže pogođeni potresima.

Cilj dodjele bespovratnih sredstava jest proizvodnja programa radi informiranja stanovnika s područja pogođenog razornim potresom (pružanje informacija o dodjeli humanitarne pomoći, informacije o radu službi spašavanja i pomoći u kontaktu s lokalnim stanovništvom, proizvodnja i emitiranje specijaliziranih emisija s ciljem informiranja stanovništva o pravima na ostvarivanje pomoći i obnove razrušenih objekata, pomoć i informiranje o humanitarnim projektima).

Rok za podnošenje prijava je 4. veljače 2021. Svi uvjeti za podnošenje prijava nalaze se na poveznici: https://www.aem.hr/vijesti/javni-poziv-za-prikupljanje-ponuda-za-dodjelu-bespovratnih-sredstava-pruzateljima-medijskih-usluga-s-podrucja-gradova-petrinje-gline-i-siska-s-ciljem-proizvodnje-i-objavljivanja-programa-sadrzaja-inf/
 

Pisane vijesti