26. srpnja 2017. - Konferencija za medije povodom potpisivanja Odluke o zajedničkom financiranju programa poduzetništva u kulturi za područje nakladništva i knjižarstva u 2017. godini

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić i ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek potpisat će Odluku o zajedničkom financiranju, u okviru provedbe Javnog poziva za predlaganje programa poduzetništva u kulturi za područje nakladništva i knjižarstva u 2017. godini.


   Povodom potpisivanja Odluke i objave rezultata vezanih uz programe poduzetništva u kulturi na području nakladništva i knjižarstva, pozivamo vas na konferenciju za medije koja će se održati u srijedu, 26. srpnja 2017. godine u 13:30 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5). 
 
   Konferenciji za medije uz ministricu kulture dr. sc. Ninu Obuljen Koržinek i potpredsjednicu Vlade i ministricu gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martinu Dalić, prisustvovat će predsjednik Zajednice nakladnika i knjižara Mišo Nejašmić.