5. travnja 2017. - Svečana dodjela stipendija Nacionalnog programa stipendiranja „Za žene u znanosti“ za 2017. godinu

L'Oreal ADRIA i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture pozivaju Vas na svečanu dodjelu stipendija Nacionalnog programa stipendiranja „Za žene u znanosti“ za 2017. godinu


      Već jedanaestu godinu zaredom Izborno povjerenstvo programa sastavljeno od vrhunskih hrvatskih znanstvenika na čelu s predsjednikom HAZU, akademikom Zvonkom Kusićem, odabire  četiri najperspektivnije mlade znanstvenice te im na taj način odaje priznanje za svakodnevne doprinose u znanosti na nacionalnoj, ali i svjetskoj razini.

Svečana dodjela stipendija održat će se u srijedu, 5. travnja 2017. godine s početkom u 19 sati, u Preporodnoj dvorani Narodnoga doma Akademije znanosti i umjetnosti  (Opatička 18, Zagreb).
 
     Nacionalne stipendije „Za žene u znanosti“ tijekom godina su postale prestižno priznanje za znanstvena dostignuća ali i neprocjenjiv izvor motivacije, podrške i inspiracije ženama u području znanosti. Ovom svečanom dodjelom stipendija želi se promovirati njihov ustrajan i plodonosan rad te izvanredni doprinosi u stvaranju društva znanja.