2020.



Objavljen je popis odabranih dječjih vrtića, škola i centara za odgoj i obrazovanje u kojima će se tijekom školske godine 2020./2021. odvijati umjetničko-edukativni program Ruksak (pun) kulture. 

Raspored Ruksaka bit će dogovoren i usklađen s izvoditeljima programa i/ili radionica i odabranim vrtićima, školama i centrima za odgoj i obrazovanje koji će nakon usklađivanja dogovora o tome dobiti obavijest.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja poslat će svim odabranim vrtićima, školama i centrima za odgoj i obrazovanje preporuku elektroničkom poštom.

 Popis odabranih dječjih vrtića i škola  .pdf /  .doc 

S obzirom na novonastalu situaciju oko epidemije COVID-19, realizaciju programa Ruksak (pun) kulture planirat ćemo kad počne nova školska godina (2020./2021.) u dogovoru škola i izvoditelja programa.

Dogovarat će se termini koji će odgovarati u prvom redu školama, a vezano za realizaciju školskih kurikuluma, u kojima će im Ruksak biti nadopuna, što i jest njegova funkcija i jedan od ciljeva.
 

  Odobreni programi Poziva za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za "Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi", nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2020. godinu

  Odbijeni programi Poziva za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za "Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi", nacionalni dopunski program u vrtićima te osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2020. godinu